Kender du en ung sjæl, der skal flytte hjemmefra for allerførste gang i takt med at begynde på et nyt studie? Så er en indflyttergave yderst passende, særligt til SU-modtagere der ikke har mange penge at spendere på sig selv. Her er tre idéer til indflyttergaver, du kan give en studerende.

Lækkert køkkengrej

Når det er første gang, man flytter hjemmefra, så er der rigtig mange basale køkkenting, som man mangler. Nogle studerende tager den billige løsning og smutter i genbrug efter mange af tingene, og det er også en rigtig fin løsning. Men det kan være virkelig rart at have nogle køkkenting i flot design, som er holdbare, så man kan have glæde af dem i mange år. Køkkengrej og service er derfor nogle af de bedste ting, du kan give en studerende i indflyttergave! Det kunne fx være glas eller stegepander fra eva solo eller en kaffemaskine til kaffeelskeren, der helst ikke vil nøjes med instantkaffe.

Lidt luksus til hverdagen

En ting er sikkert, og det er, at man som studerende ikke har mange penge at sætte til side til selvforkælelse og luksus, når man er på SU. En rigtig fin gave kunne derfor være netop det, og der er mange måder, du kan være kreativ med en gave til selvforkælelse. Hvis vedkommende elsker at lave mad, kunne det være lækre krydderier eller olier. Det kunne også være et gavekort til en massage eller et spaophold. Lækre hudplejeprodukter, duftlys eller badeting kan også være dejlige gaver, der lægger op til selvforkælelse.

Underholdning med vennerne

At flyttet til en ny by og starte på et nyt studie betyder også nye venner! En skøn gave kunne derfor være underholdning, der kan opleves sammen med vennerne eller studiegruppen. Det kunne være brætspil, gavekort til biografen eller måske et havespil, der kan nydes i parken om sommeren.