Studentertiden er en god tid, som man helt sikkert gerne vil mindes, efterhånden som årene går. Som familie og venner til en nyudsprungen student, har man en helt særlig rolle i at gøre denne tid så glad og mindeværdig som overhovedet muligt.

Læs med her, og få 3 gode idéer til hvordan man virkelig kan forkæle studenten.

Giv en god studentergave

En studentergave er en gave, som studenten vil have med sig resten af sit liv som et minde om disse glædelige dage i hans eller hendes liv. Hav derfor det for øje at give en god studentergave. Du kender selvfølgelig din student eller studine godt, og du har sikkert derfor også et par gode bud oppe i ærmet på, hvad man kan give i studentergave. Alligevel kan det godt være rart med lidt gaveinspiration til denne glædelige begivenhed. Klik her, og bliv inspireret til at give den bedst mulige studentergave.

Nogle studenter skriver en ønskeliste, hvor andre hellere vil overraskes. Husk at følge det, som studenten selv lægger op til, så det bliver så god en tid som overhovedet muligt for studenten. Det er en tid i deres liv, som han eller hun vil kunne mindes resten af livet!

Afhold et studentergilde, som kan huskes

En anden måde, man kan forkæle studenten på, er ved at afholde et studentergilde, som vil kunne huskes af studenten og familien mange år frem i tiden. En god fest er en perfekt fejring af studenten, og al det besvær han eller hun har været igennem i sin gymnasietid. Sæt det derfor som mål at afholde den bedste og mest vellykkede studenterfest til ære for studenten eller studinen.

Pynt flot op, servér lækker mad og gode drikkevarer, og lad det hele være i studentertidens tegn. Bliv inspireret til at afholde det bedste studentergilde, og spar ikke på pynten og al det sjove, der hører med sig.

Din student vil helt sikkert føle sig forkælet og meget værdsat af et sådant studentergilde, og det vil helt sikkert bidrage til den store glæde, man oplever som nyudsprungen student. Gildet vil man kunne huske mange år ud i fremtiden, og det vil helt sikkert have stor betydning for en, at man sådan bliver forkælet efter mange års slid og slæb i skolebøgernes tegn.

Når studentervognen kommer forbi

Traditionen tro kommer du helt sikkert til at få besøg af din student eller studine i studentervognen under den traditionsrige kørsel. Her vil du have endnu en mulighed for at forkæle studenten sammen med hans eller hendes klassekammerater.

Stå derfor klar med de bedste snacks, de koldeste øl og den fineste pynt. Gør det til missionen at sørge for at besøget af studentervognen bliver så hyggeligt som overhovedet muligt, og at alle kører fra hjemmet med godt humør og mod på livet. Studenten vil helt sikkert værdsætte denne fine behandling rigtig meget, og det vil blot være endnu en grund til, at det er så glædeligt at være ude på studenterkørsel.