Dette er sponsoreret indhold

Sommeren nærmer sig sin afslutning, og selvom konfirmationstiden på dette tidspunkt plejer at være overstået, så har corona-situationen skubbet mange af dem til det tidligere efterår. Derfor er det også på nuværende tidspunkt aktuelt at tænke på, hvad den nyudklækkede konfirmand skal have i gave. Og hvis du også er træt af slaviske ønskelister, og dyrt upersonligt gear, så kan du med fordel tænke ud af boksen, når du skal finde gaven til konfirmanden.

Hvis det er dig, der holder festen, kan du med fordel også finde gode tips til en budgetvenlig konfirmation, og gøre festen mindre dyr men bestemt ikke mindre god.

Medlemskab i boligforening

En bud på en alternativ gave, du kan give til den fine konfirmand, er et medlemskab i en boligforening. Det lyder måske som en lidt kedelig gave, men vi garanterer for at du gør konfirmanden en kæmpe tjeneste ved at melde ham eller hende ind i en boligforening. Det vil give personen et kæmpe forspring til lejligheder i Danmarks storbyer, som ellers kan være svære at få fat i. Jo længere tid, du er meldt ind i en boligforening, jo mere anciennitet optjener du, og jo højere kommer du op på ventelisten. Dette kan være guld værd, når konfirmanden om nogle år står midt i boligjunglen.

Svæveflyvning

Hvis du er på udkig efter en anderledes og måske også en meget unik gave, kan du undersøge mulighederne for at købe et gavekort til en svæveflyveklub. Her får konfirmanden virkelig lov til at prøve grænser af, og han eller hende vil med garanti få en oplevelse for livet. Du kan købe et gavekort til en tur med svæveflyver fra omkring 300 kr.

Bridgewalking

En anden god oplevelsesgave er Bridgewalking. Her skal du sørge for at konfirmanden har en nogenlunde god højdestyrke, da man her kommer højt op i luften. Bridgewalking foregår på den gamle Lillebæltsbro, og du har en sublim mulighed for at se en stor del af Danmark samt en smuk solnedgang fra toppen af den fine bro.

Fodboldrejse

Hvis du ønsker at give en gave, der med garanti falder i god jord hos konfirmanden, bør du forære en fodboldrejse. Hvis konfirmanden er interesseret i fodbold, vil en fodboldrejse mod yndlingsholdets hjemmebane være en drøm, der går i opfyldelse. Du kan finde mange gode pakkerejser på nettet, der inkluderer både fly, hotel og billetter til en god fodboldkamp med yndlingsholdet.