Når du inviteres til middag eller selskab hos nogen, er det rigtig god pli at medbringe en lille værtindegave til den eller dem, der har inviteret. Værtindegaver kan variere meget i størrelsen og pris, alt efter hvilket arrangement I er inviteret til.

Er det første middag i det nye hus eller lignende kan gaven godt være lidt større, men er det i stedet en god middag med vennerne kan værtindegaven godt være mere symbolsk eller måske en lille sjov ting. Uanset hvilken type middag/arrangement du er inviteret til, kommer her 5 anderledes ideer til en værtindegave.

#1 Hjemmelavet kurv

Sammensæt en lille kurv med lækre ting, dette kan være en god flagesalt, en lille eddike og måske en plade mørk chokolade. En kurv kan sammensættes med lige præcis det, du ved værten kan lide allerbedst, og kurven kan også variere meget i prisklasse. Små personlige ting kan også lægges i kurven, dette kan eventuelt være noget, der bringer minder frem om jeres venskab. Alt efter hvilken årstid det er, kan kurven også passes ind til dette.

#2 Gode minder i en fotobog

Er værtsparret eller værten nogen du/I har brugt masser af tid sammen med, kan du sammensætte en fotobog med jeres bedste minder. Dette vil give anledning til masser af grin og hygge, og bogen kan tages frem, når I ses næste gang også. En fotobog vil give jer anledning til at gense gamle billeder, som måske ellers bare gemmer sig i et fotoalbum på Facebook, Dropbox eller lignende.

#3 Oplevelsesgave

En oplevelsesgave er altid et hit, da den kan tilpasses alle personer og alle budgetter. Det kan både være et officielt gavekort, eller du kan lave et gavekort selv, der inviterer på en middag hos jer, en brunch på jeres favorit cafe eller måske en tur i biografen. Dette vil også give jer anledning til snart at ses igen

#4 En personlig gave med humor

Fotogaver er yderst populære og rigtig sjove. Måske kan du lave et forklæde med en sjov tekst og et billede af dig selv eller måske et pudebetræk med dit smilende ansigt. Fotogaver fås i uendeligt mange varianter og er en meget personlig og unik værtindegave.

#5 Et spil

En god og anderledes værtindegave kan være et godt spil. Dette kan jo med fordel afprøves senere på aftenen og give anledning til lidt konkurrence. Der findes mange forskellige typer af spil, så det er med at finde det helt rigtige. Mange butikker har spil på tilbud i ny og næ, så se dig omkring, måske falder du over et godt spil, du ikke lige kendte i forvejen.