Det er begyndt at være meget normalt at holde babyshower for sine venner, som skal have barn. Skal du selv til babyshower, så kan du her få nogle gode idéer til, hvad forældrene vil blive rigtig glad for at få i gave.

Der findes mange forskellige ting, som vil gøre forældrene glade. Det koster en del at have børn, så det er altid rart med lidt ekstra hjælp udefra. Her er 5 eksempler på gaver, som du kan have med til babyshower:

Børn har brug for tøj og varme

1:

Er du god til at strikke, så bliver forældrene glade for noget, som du selv har strikket. Dette kan være et babytæppe, som barnet kan putte sig i. Det er med til at holde barnet varmt, og det er vigtigt, hvis det er koldt udenfor. Du kan også strikke et par små vanter, som barnet kan bruge til sin første vinter eller et par små sko. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

2:

Er du ikke god til at strikke, så er der mange andre ting. Du kan købe et sødt sæt tøj. Små børn bruger rigtig meget tøj. Forældre skifter tøj på barnet flere gange om dagen på grund af gylp eller andet. Derfor er det vigtigt, at de har en masse tøj at vælge imellem. Der er ikke altid tid til at vaske tøj, når man skal passe et barn.

Forkæl både baby og forældrene

3:

Det er også en god idé at købe en sød bamse, som barnet kan have glæde af i mange år. På denne både har barnet altid et minde om dig. Bamser er vigtige og børnene knytter sig hurtigt til dem.

4:

Det behøver ikke kun at være gaver til barnet, som du kan give til babyshower. Den vordende mor vil blive glad for en forkælelsesgave. Dette kan være chokolade, en tur ud at spise, når hun er klar eller plejende creme, som hun kan bruge til at passe sin krop. Kroppen bliver udsat for meget under en graviditet.

5:

Du kan også købe noget til begge forældre. Dette kan være et hjemmelavet gavekort til børnepasning, så de senere hen kan få en kærestedag.

Find inspiration til søde gaver

Der findes mange ting, som du kan tage med til forældrene og deres kommende barn. Du kan nemt finde inspiration til gode gaver og lige meget hvad, så bliver forældrene glade for tanken og hjælpen.