Nu er den søde juletid snart over os, og det kan væres svært at finde på julegaver til hele familien. Hvis du vil forære noget, der både er praktisk, kan bringe et smil frem og bliver brugt i hverdagen, burde du overveje at give en cykelhjelm.

Voksne og børn i alle aldre cykler hver dag til og fra arbejde og skole, og vi vil jo altid gerne have, at dem, vi holder af, kommer hjem i god behold. Så hvad er den bedste måde at vise, hvor højt du elsker din familie? Ved at forære dem noget, der beskytter dem.

Brug hovedet når du køber julegaver

Der er en cykelhjelm til alle aldre og alle behov. Du kan købe en baby cykelhjelm, hvis du kender nogen, som kunne have glæde af at få muligheden for at have den mindste med på cykeltur. Har du nogen drenge på din julegaveliste, bør du overveje en mtb hjelm, der både er sikker og sej.

Der findes masser af søde, sjove og seje cykelhjelme, som garanteret vil give ekstra smil i hverdagen for både børn og voksne. Til de voksne, alvorlige typer findes der selvfølgelig også enkle, ensfarvede (kedelige) cykelhjelme. Naturligvis er det et mere stilet og seriøst valg, med praktiske detaljer som LED lys eller ørevarmere – det bliver cyklisten glad for på en kold vinterdag.

Reglerne ændres fra 1. januar

Fra 1. januar 2022 vil det være lovpligtigt, at man bærer hjelm, når man kører på de populære el-løbehjul, motoriserede skateboards eller andre motoriserede mindre køretøjer. Kender du nogen, der ræser rundt på et el-løbehjul, vil de sandsynligvis have brug for en ny cykelhjelm efter nytår – ellers kan de risikere bøder.

Hvis du også synes, det virker som en fornuftig gaveidé, så køb cykelhjelme her allerede nu, og vær klar til jul.