Det er ikke altid lige nemt at finde den perfekte gave til manden i dit liv. Vi har derfor her fundet nogle gode bud til manden, der ellers har alt, hvad han har brug for.

Tøj

Tøj er aldrig et dårligt bud på en gave. Hvis du kender manden i dit liv godt nok, vil du helt sikkert vide, hvilke mærker og hvilke modeller, han foretrækker – og så er det nemt lige at købe en skjorte i en anden farve eller hvad det nu måtte være. Hvis han dog ikke har den store holdning til tøj og går med det, han lige finder, kan du jo med fordel forære ham noget tøj, som han ikke ejer i forvejen, men uden tvivl vil elske. Vi vil her gerne slå et slag for mærket GABBA, som designer fantastisk tøj til mænd. De laver bl.a. nogle smarte chinos, som ikke kun ser godt ud, men som samtidig også er yderst behagelige. Derudover har de også et stort udvalg af lækre jeans, pæne skjorter og behagelige t-shirts, så du kan helt sikkert finde noget, der passer godt til manden i dit liv. Du kan se alle deres lækre styles her: www.gabba-denim.com/shop/.

Ur

Uret er det klassiske smykke for mænd, og det er derfor den perfekte gave til manden, der ellers har alt. Hvis din mand eller kæreste er meget sporty, kan du f.eks. investere i et smart watch, som kan lidt af hvert. Hvis din mand eller kæreste derimod er mere til jakkesæt og æstetik, kan du forære ham et lækkert designerur. Der findes et stort udvalg af forskellige ure, som passer til både den klassiske, den sporty og den mere casual type, så du kan helt sikkert finde et ur, der passer godt til manden i dit liv.

Deodorant eller parfume

Deodoranter og parfume er en gave, som de fleste mænd ville blive glade for. Du kan her enten holde dig til den deodorant eller parfume, som manden i dit liv allerede bruger – eller du kan vælge en lækker deodorant eller parfume, som du selv godt kan lide. Her skal du blot sørge for at den kan byttes – og det er desuden en god idé at få en lille prøve med, så din mand eller kæreste rent faktisk kan dufte til den.