Den perfekte gave til madelskeren

Har du en ven eller veninde, som bare elsker mad og som helt sikker skal have noget madrelateret næste gang, du skal give en gave? Så har vi forslag til, hvad du kan finde på!

Restaurant-gavekort

Hvis din ven elsker mad, så elsker han eller hun helt sikkert også at gå på restaurant! Her kan det være en god idé at vide, hvis der er blevet talt om et endnu ubesøgt, specifikt sted, som vedkommende drømmer om at prøve. Du kan naturligvis også forære et gavekort til det spisested, madelskeren har besøgt allerflest gange. Så er du sikker på, det er et hit!

Festivals billetter

I løbet af sommeren dukker der en række madfestivaller/foodfestivals op rundt omkring i landet, som diverse madelskere holder af at tage til. Idéen er, at man prøver lidt mere end bare at smage maden. Man hører mere om madens oprindelse, proces og så videre. Derudover er en oftest en masse underholdning i form af smagsprøver i lange baner, konkurrencer og naturligvis en masse lækre produkter, man kan købe med hjem og selv prøve af i køkkenet senere!

Sjove køkkengadgets

Hvis din madelsker er den slags madelsker, der også selv elsker at stå i køkkenet og kokkerere, så er det helt sikkert en fed idé at kigge efter sjove og alternative køkkengadgets! Det kan være alt, lige fra en akovado-kniv til en dehydrator – det kan også give anledning til at prøve nye retter! Du kan også gå strategisk til værks ved at købe en ismaskine og håbe på, at du bliver inviteret over lidt oftere …

Tapas-kurven

Hvis din madelskerven rigtig skal forkæles, så kan det med fordel køres med en lækker tapaskur fyldt med delikatesser fra hele verdenen! Du kan fx forkæle din ven med en lækker kur fyldt til randen med delikatesser fra hele verden, som vin fra Frankrig, skinke fra Spanien eller gouda fra Holland. Her kan du jo igen vælge at være strategisk og finde en kurv, der lige passer til to personer. Så kan I sammen smage på delikatesser fra hele verden, mens I sidder hjemme i lejligheder og også nyder hinanden selskab.