De fleste danskere er nok enige i, at en god gave hverken handler om størrelsen eller prisen, men tværtimod om de tanker, der ligger bag. En fin, lille børnetegning kan sagtens bringe lige så meget glæde som et dyrt guldarmbånd. Men nogle gange skal der også være plads til at give store gaver ved særlige lejligheder, og det er bestemt ikke noget, man bør have dårlig samvittighed over. Her kommer tre idéer til gaver i en lidt højere prisklasse.

Tilskud til det nye tag

Boligforbedringer koster som regel mange penge, og det gælder også, hvis man skal have lagt nyt tag. Ikke desto mindre kan det blive nødvendigt efter mange års slid, og så er der ikke andet at gøre end at komme i gang. Her kan du garanteret være en god hjælp, hvis du giver et tilskud til det nye tag, så din ven eller familiemedlem ikke skal stå med regningen helt alene. Du kan få mere information om tagbygning her.

Giv en rejse

Hvis du gerne vil give en gave, som kan glæde i mange år efter, så kan du for eksempel give en rejse. En spændende rejse kan nemlig skabe masser af værdifulde minder, som man kan tænke tilbage på resten af livet. Det er garanteret også hyggeligt for jer at planlægge rejsen sammen og finde ud af, hvilket land I har allermest lyst til at besøge.

Hvad med en ny bil?

Denne gaveidé egner sig måske særligt til forældre, der gerne vil give deres børn noget helt særligt. Hvis din søn eller datter for eksempel skal til at flytte hjemmefra, så kan en ny bil være en helt perfekt måde for dem at gå voksenlivet i møde. Du kan eventuelt også lave en aftale om, at du betaler for selve bilen, mens dit barn selv skal sørge for forsikringer, afgifter osv.