En Personlig dagbog er en god gave, som mange vil blive glad for at modtage. En dagbog er på mange måder rar at have, for den giver mulighed for, at man kan få afløb for sine tanker. Desuden leverer en dagbog sider til, at man kan nedfælde gode historie og stunder, så man altid kan vende tilbage til dem og mindes gode tider. Det er på alle måder hyggeligt at læse igen. Det vil samlet set sige, at hvis du går og mangler en gave til en, som du har kær eller til dig selv, så er en dagbod en god idé.

Hvordan kan en dagbog personliggøres, før der er skrevet noget i den?

En dagbog er i sig selv en meget personlig sag: Bogen indeholder gerne personlige historier, drømme, kærlighedserklæringer, noter og meget andet, som er dybt personligt. På mange måder er en dagbog udtryk for dens ejermands indre liv. Men dagbogen kan også personliggøres allerede inden, der er nogen, der skriver noget i den. Det kan fx ske ved, at du kan få trykt navn, dato og meget andet på dagbogens cover. Det betyder, at bogen nærmere kan give udtryk for, hvad den indeholder – for eksempel rejseberetninger, drømme, dagdrømme eller journaler over alt fra madlavning til jagttrue.

En dagbog er en personlig og god gave

Rigtig mange – på tværs af aldre, køn og interesser – vil blive glad for at modtage en dagbog i gave. Så går du og mangler en gave til en, som du har kær, så kan en dagbog være en rigtig god idé. Alle kender følelsen af at have behov for at udtrykke nogle bestemte følelser eller oplevelser. Men det er ikke altid, at man har lyst til at fortælle andre om de oplevelser eller følelser – i hvert fald ikke med det samme. Så er en dagbog ideel.