At købe en forlovelsesring kan være en overvældende opgave. Der er meget pres på dette køb. Det er et symbol på din kærlighed til din kæreste, og det er et tegn på din vilje til at tage forholdet til det næste niveau. Plus, det hjælper ikke, at din forlovede viser ringen til hendes venner og familie. For mange mænd vil køb af deres forlovedes forlovelsesring være deres første oplevelse i den vilde verden af ​​smykker. Når de går ind i en smykkebutik, oversvømmes de med udtryk og koncepter, som de aldrig har hørt før. Tiffany-indstilling? Indeslutninger? Evigt band? Hvad hvad? Frygt ej, her kan du finde gode råd til jagten.

Opret dit budget

Den første ting, du skal gøre, før du træder ind i en smykkebutik er at oprette et budget. Det hjælper juveleren med at vise dig muligheder, der er inden for din prisklasse. Husk, at ligesom at købe en bil, kan prisen på en forlovelsesring ofte forhandles. Du kan også finde steder, hvor der er udsalg, som f.eks. hos Brodersens, hvor der lige nu er 50% rabat hos brodersens.dk på Spinningringe. Hvis du vil fri, skal du ikke lade dig forsinke, fordi du ikke har råd til en bedre ring. Ringen skal være et symbol på din kærlighed, og hvad siger den om din kærlighed, at du er villig til at udsætte dit ægteskab for at købe en bedre klippe? En ydmyg ring vil være et minde om den hårde klodsede tid, da I to var unge.

Gør det til en overraskelse

Hvis du med succes kan gøre frieriet til en overraskelse, vil du blive genstand for misundelige samtaler mellem din kærestes sociale cirkel, din fremtidige svigermor siger, at du er fangst, og mænd omkring dig anerkender lydløst din præstation. At gøre forlovelsesringen en overraskelse vil tage noget arbejde, men det er værd at investere.