Julen er lige rundt om hjørnet, og du har måske allerede funderet over, hvad du mon skal give datteren i år. Hendes ønskeliste står stadig tom, og den virker ikke til at blive færdiggjort lige foreløbigt. Intet stress! Nedenunder finder du nemlig tre forskellige gaveidéer, som en pige nok skal blive glad for.

Smykker

Man siger, at diamanter er en piges bedste ven, men måske det også kan reduceres til smykker i generel forstand. Smykker rammer hvert fald sjældent ved siden af, og derfor kunne det være en god gaveidé til hende. Der findes et utal af smykker – skal det være armbånd, ringe, øreringe eller halskæder? Skal det være guld eller sølv? Mulighederne er mange, men en idé kunne være en maanesten halskæde, hvor man både kan vælge guld og sølv.

En oplevelse sammen

En anden idé kunne være en oplevelse, hvor I samtidig vil få en dejlig tid sammen. Er der en restaurant, hun kan lide? Så kan du lave et personligt kort, hvor du inviterer hende ud. Måske har hun snakket om en bestemt ting på det sidste, som hun gerne kunne tænke sig at prøve? Så kan du tage med hende. Kun fantasien sætter grænser, men det bliver uden tvivl hyggeligt.

Det uovervindelige gavekort

Gavekortet går man aldrig galt i byen med – det vil altid være et sikkert valg. Interesserer hun sig for noget bestemt? Så kan man altid købe et gavekort til det pågældende sted. Det kunne være til Matas, hvis hun står og mangler en ny parfume eller nye produkter, eller det kunne være til en bestemt tøjbutik, du ved, hun kan lide at handle i. Nu kan hun selv gå ud og købe, hvad hjertet begærer.

Dette var de tre gaveidéer til datteren, der intet ønsker sig, og som forhåbentligt kommer dig til gode! Fortsat god julegaveræs.