Hvis du er ligesom mig så har dine børn sikkert allerede masser af legetøj. Du har nok taget dig selv i at sige at nu må de altså lege med det bjerg af legetøj de har. Men så går der ikke så længe og så forbarmer du dig alligevel og køber noget de ønsker sig.

Men hvad giver man egentlig børnene der har næsten alt legetøj? Her får du i hvert fald et par forslag, som du måske, måske ikke havde overvejet.

Airtrack til haven
Du kender nok trampolinen som står i så mange danske hjem. Men hvad med airtrack har du hørt om det?

En airtrack er egentlig en gymnastik måtte som du måske kan huske fra din egen skoletid. Enten fordi du synes det var super sjovt at slå kolbøtter eller også fordi du hadede at have gymnastik.

Under alle omstændigheder, så er en airtrack noget som er et naturligt næste skridt for de børn der bruger trampolinen meget og måske er blevet hooked på gymnastik.

På en airtrack kan du lave alle de sjoveste, sejeste og vildeste hop og spring, fuldstænding som de gør til træning. Det kan være tumbling også som er en af de mest populære typer gymnastik nu.

Giv det et forsøg. Et airtrack koster et par tusind kroner men er billigere end en trampolin og så er det et meget brugtbart legetøj der rent faktisk kan bruges til træning i gymnastik.

Gyngestativ med rutsjebane
Hvor fedt ville det ikke være at have et gyngestativ med rutsjebane? Det tror jeg nok det ville være.

Priserne er faldet meget på gyngestativer til private og kvaliteten og sikkerheden er steget. Nu kan du for et par tusind kroner få et gyngestativ der minder om det du kender fra legepladsen, som virkelig vil give mange timers sjov.

Sørg selvfølgelig for at sikkerheden er på plads.

Hoppeborg
Det er indrømmet nok mere noget til de festlige lejligheder, men en oppustelig hoppeborg til haven er nok noget af det fedeste man kan forestille sig til en børnefødselsdag. De fås med og uden vand og med og uden klatretårn og alt mulig andet.

De pustes op med en automatisk pumpe og kan foldes sammen igenne og gemmes væk i en garage eller bryggers. Med en hoppeborg er der ingen tvivl om hvem der vil blive den mest populære i nabolaget. Men husk på sikkerheden er opfyldt, er du i tvivl så lad være.