Mangler du inspiration til, hvad du kan give din mand, far, onkel eller ven i gave? Der er ikke forfærdelig længe til, at den står på julegaveindkøb, og det er ofte gaverne til mændene, der tager længst tid at finde. Mænd har sjældent lavet en udførlig ønskeliste, hvor de nøje har beskrevet deres ønsker. Derfor kan det tage lang tid at finde på den perfekte gave, når man ikke har den fjerneste anelse om, hvad han egentlig ønsker sig. Dog kan vi næsten garantere, at en gave, der slukker tørsten, altid vækker glæde hos manden, der har alt. Vi har derfor fundet frem til de bedste gaveidéer til den tørstige mand.

Eksklusiv rom

En lækker og raffineret rom i god kvalitet er den perfekte gave til manden, der ikke ved, hvad han ønsker sig. Der findes et kæmpe udvalg af rom, så uanset om han er til en sød og mild rom, der kan bruges i cocktails eller en klassisk og krydret rom, der skal drikkes rent, så vil en god flaske rom altid hitte. Der findes rom fra hele verden, og når vi bevæger os inden for det eksklusive romsortiment, har hver enkelt type rom endda også sin egen historie, kombination af råvarer og autenticitet. Din mand, far eller onkel vil helt sikkert blive glad for, at du har fundet en god flaske rom, der er nøje udvalgt til ham.

Pakkekalender med specialøl

Hvis du gerne vil overraske den tørstige mand, kan du med fordel give en gave, som han allerede kan åbne og smage den 1. december og frem til jul. Her er en pakkekalender med specialøl oplagt, da han hver dag i december måned kan glæde sig til en ny smagsoplevelse fra en ny øl. På den måde får han smagt en masse gode øl, men han får samtidig også udvidet sin horisont, fordi han får smagsindtryk fra hele verden og fra alle smagsnuancer. En pakkekalender med specialøl strækker sig nemlig fra lyse og milde øl til mørke og humlende øl, og det er i bund og grund gaven, der bliver ved med at give.

Personlig etikette til vinen

Hvis du ønsker at give en lidt mere personlig gave til den tørstige mand, kan du overveje at få produceret personlige etiketter til et par gode vinflasker. Uanset om han er til hvid, rød eller rosé, kan du købe seks gode flasker af hans yndlingsvin og derefter designe etiketterne selv. Her kan du eventuelt finde et uheldigt billede af ham og lave sjove og humoristiske etiketter eller bruge et billede af jer selv sammen og lave søde og romantiske etiketter. Du kan samtidig også tilføje hans navn eller et sjovt citat til etiketterne. På den måde får han en gave, der både er skræddersyet til ham, personligt udvalgt og den slukker tørsten.