Vi kender det alle sammen. Det går pludseligt op for dig, at kærestens fødselsdag er lige rundt om hjørnet, og du har ikke skænket en gaveidé én eneste tanke før dagen inden. Det kan være noget af en vildrede at finde på noget, og måske er tegnebogen også begyndt at være halvflad.

Heldigvis er der hjælp at hente. For du er langt fra den eneste der står og mangler en gave til kæresten. Der findes et hav af gaveidéer til kæresten på Idégryden, så her er nogle udvalgt gode muligheder skræddersyet til dig. Uanset om det er til ham eller hende.

Den romantiske, det kreative, begge dele eller noget helt tredje?

Det skal ikke være nemt at finde en gave til din udkårne. I bund og grund vil man jo gerne bare gøre den anden glad. Men det er forskelligt hvad der gør folk glade at få i gave. Men gaver, specielt til kæreste, kan ofte virke som en test. En test, der går ud på, hvor godt du kender din partner. Hvem vil ikke gerne bestå den test med topkarakterer?

Nogen elsker at få noget hjemmelavet. Det kan eksempelvis være, at du er en haj til at strikke, eller har en indre Van Gogh i maven. Hvis du ikke er den helt store kunstner/kreative type, kan man også være kreativ på en rigtig nem måde. Det kan gøres ved for eksempel at skrive små sedler med søde interne ting om jer. Put det i en flot indpakning, det kunne være en fin, pyntet æske eller en sød, lille glasflaske. Skriv ”sødetabletter” på indpakningen, og så har du faktisk en utrolig nem og sød gave til kæresten.

Måske er det lige en tand for sukkersødt for jeres forhold. Hvis det er det, er der stadig et hav af muligheder. Det er uanset, om prisen er overflødig for at vise kærlighed til kæresten, eller du helst gerne vil gøre det billigst muligt. Hvis I er et meget aktivt forhold som nyder at komme ud og mærke jer, er det oplagt at vælge en oplevelsesgave. Lige fra adrenalinjunkiens yndlingsforetagelse; bungeejumping, til overnatninger i det frie for det naturelskende par.

Sidstnævnte kan næsten også gøres stort set gratis, hvis man har remedierne med hjemmefra og er god til at google efter hytter eller kender en, som kender en. Om du så vælger den helt dyre løsning eller den gratis, er der ingen tvivl om at kæresten nok skal se kærligheden i det. Ingen grund til at blive bange for at give gaven!