Der er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad man skal give familie og venner i gave, når anledningen kommer.

Et gavekort er imidlertid en super god idé, fordi det giver modtageren en stor frihed i forhold til, hvornår det skal indløses, mens det samtidig typisk er oplevelser, der gives.

Et gavekort er nemlig ikke bare en hyggelig og god invitation til en fælles aktivitet, det er også en hjælpende hånd til klimaet, hvis man giver dét i stedet for materielle forbrugsgoder.

Her kommer tre forslag til hvilken type gavekort, du kan give. Du kan også med fordel overveje et skattefrit gavekort, hvis du er arbejdsgiver.

En tur i biografen

Rigtig mange danskere er vilde med at se tv og ikke mindst at se film, og derfor er en tur i biografen et oplagt forslag til et gavekort.

Coronaen har i stort omfang bevirket, at biograferne har måttet lukke ned, og så meget desto mere grund er der til at tage i biffen, når pandemien engang endelig er overstået.

Det kan være en super hyggelig aktivitet for to, men det kan også være for modtageren alene eller flere andre. Det er op til dem, hvordan filmen skal nydes!

Biografen er uanset hvad et sikkert hit, der uden tvivl vil vække glæde og begejstring hos den, der er så heldig at få gavekortet.

Lækker middag for to

Andet forslag på listen går ud på, at man giver et gavekort til en middag for to.

Igen kan der også inviteres flere personer med, men man skal dog være opmærksom på, at det også bliver dyrere.

En lækker middag for to er en rar måde at være sammen på, hvad end det er kæresten, et familiemedlem eller en god ven, man giver gavekortet.

Man kan med fordel gøre gavekortet personligt ved at tilpasse det efter modtagerens smag, så vedkommende kan spise lige præcis det, han eller hun allerhelst vil have.

En dag med forlystelser

En god mulighed er også at give et gavekort til en forlystelsespark, hvor man i selskab med modtageren kan få en rigtig skæg og aktivitetsrig dag.

I Danmark findes der sjove forlystelsesparker i det meste af landet, så det handler bare om at vælge den, modtageren helst vil besøge.

Man kan vælge at lave en madpakke, som man tager med hjemmefra, men man kan også med fordel forsyne sig med de forskellige forfriskninger og spisetilbud, den pågældende forlystelsespark har.