Man siger, at diamanter er vejen til en kvindes hjerte. Du behøver næppe give kvinden i dit liv diamanter, for at hun skal elske dig, men hvis du mangler en gaveidé, er smykker altid en sikker vej at gå. Hvis gaven også skal være med på moden, kan du herunder læse om 3 smykketrends, som kvinden i dit liv helt sikkert vil elske.

Lag på lag

Lag på lag er en tendens, der er kommer for at blive. Man ser det både i ure, armbånd, øreringe og halskæder – Ja, den her trend kommer faktisk hele paletten rundt.

Når det gælder ure, er nogle designere faktisk begyndt at designe ure, hvor du kan kombinere dit ur med et armbånd og vedhæng. Det gælder bl.a. for Christina Watches, hvor du kan købe et schweizisk luksus-ur med diamanter, som kvinden i dit liv kan bygge videre på i mange år. Der kan tilkøbes alverdens charms, sættes ekstra sten i kransen og tilføjes diamanter i urskiven. Med et ur fra Christina Collect giver du altså kvinden i dit liv muligheden for at forme videre på gaven i mange år fremover.

Statement-halskæder

Statementsmykker er smykker, der er omdrejningspunktet for et outfit. Det er typisk store smykker, som gerne bæres med et simpelt outfit, så smykket kan få lov at stråle.

Lige for tiden er det især statement halskæder, der er på alles læber. Det er især de store grove guldkæder, der har været tydelige på diverse catwalks rundt om i verden.

Når man skal tale materiale, er det guld og forgyldte materialer, der ligger nr. 1 på listen. Du kan selvfølgelig også finde statementsmykker i sølv, hvis det er dit foretrukne materiale. Derudover bør det nævnes, at farverige smykker også er meget moderne, så tag gerne en chance og vær lidt mere vovet med farvevalget, end du normalt ville.

Perlesmykker

Perlesmykker er en gammel kending, og du kan sikkert finde dem i din mors eller bedstemors smykkeskrin. Perlerne er kommet på mode igen, og de vil nok dukke op igen og igen.

Perlerne har altid været et eksklusivt statussymbol. De er et symbol på velstand. Før i tiden var perlesmykker for den rige elite, men nu kan de fås til overkommelige priser. Hvis du skal have ægte perler, der gror i muslinger, ligger de i den høje ende af prisskalaen, men de er stadig indenfor rækkevidde for den almindelige dansker.