Når du skal vælge en gave, kan det være svært at finde på noget, der er anvendeligt uden bare at være praktisk og kedeligt. Vil du gerne give en gave, der bliver set på dagligt, og som gør gavn i hjemmet, har vi samlet nogle gode gaveidéer her.

1: Klassiske eller moderne designmøbler

Hvis modtageren af gaven ikke allerede har et hjem, der er indrettet til punkt og prikke, kan det være en idé at give et møbel, der er lidt ekstra lækkert i forhold til, hvad man ellers ville købe til sig selv. Det kan være designklassikere som Flagermus-stolen eller moderne, originale designs, som dem du finder hos Fatboy.

Uanset om modtageren foretrækker det enkle og klassiske look eller et mere trendy, fantasifuldt og anderledes udtryk, kan du finde flotte designer møbler, der vil falde i god jord, og hvor modtageren vil tænke på dig, hver gang møblet bliver brugt.

2: Praktiske og fantasifulde Muuto Dots knager

De innovative og originale Muuto Dots knager er utroligt populære, fordi de er alsidige og anvendelige, og de kan indgå som en dynamisk og fantasifuld del af indretningen. De findes i mange forskellige størrelser, farver og materialer, så du kan finde en eller flere forskellige prikker, der vil være vidunderlige i indretningen.

Muuto Dots kan bruges i alle hjemmets rum; køkkenet, soveværelset, børneværelset, entréen eller gangen (bare for at nævne nogle få). Kun fantasien sætter grænser for, hvad knagerne kan bruges til, og når de ikke er i brug, er de dejligt dekorative på væggen.

3: Spændende og miljørigtige tæpper fra Pappelina

De håndvævede tæpper fra Pappelina er ikke bare pæne, de er også praktiske. Det er klassisk håndværk – men med et twist, som gør tæpperne helt unikke. Alle tæpperne er nemlig fremstillet i miljøvenligt plast, der kan bruges både ude og inde samt blive vasket i maskine.