Har du en veninde, kæreste eller et familiemedlem som elsker musicals? Så kan du holde en vaskeægte musical-aften derhjemme i stuen. Det er en billig gave – men samtidig er den dybt betænksom.

Men hvordan stabler man lige præcis denne musicalaften på benene?

  • Først og fremmest skal du finde den rette film. Lige her finder du et stort udvalg af musicals. Du finder blandt andet High School Musical, Moulin Rouge og La La Land. Ligeledes finder du også finde spændende dokumentarfilm om store kunstnere og spillefilm omhandlende musik fx Whiplash og 8 Mile.

  • Hav oppyntningen og maden samt snacksene i orden. Vælg gerne noget som stemmer overens med den valgte film. Er valget faldet på Moulin Rouge? Så server udelukkende fransk mad – moules marinières til forrettten, coq au vin til hovedretten og den skønne franske dessert creme brulee til dessert.

  • Tænd op for karaokemaskinen. Efter I har set den gode film, kan I tage en aften foran karaokemaskinen hvor I skråler alle de klassiske sange fra musicalen.

Lyder det ikke som en fremragende aften? Det er en gave som uden tvivl vil vække en masse begejstring. Udover I får en dejlig aften med en god musical, god mad og hygge – så får I også en masse tid med hinanden derhjemme i hjemlige rammer.

Musicalfest på skolen
En hyggelig musicalaften kan også være et godt forslag til et arrangement i skolen, fritidshjemmet eller på kollegiet. Her kan man eventuelt udvælge 5 musicals film, hvorefter alle gæsterne skal afgive en stemme på hvilken film, som de ønsker at se.

Kør gerne teamet helt ud. Hvis valget er faldet på Grease bed gæsterne komme udklædt i læder fra top til tå med tilbagestrøget hår. Fyr op for festen efterfølgende med de store hits fra musicalen. På denne måde er I nærmest garanteret en aften som byder på fest og farver.