Julen er en skøn tid fyldt med familie, hygge og musik. Det er også en tid, hvor man ikke behøver at tage sig selv så seriøst, og hvor det er tilladt at dyrke sine barnlige sider. Man er aldrig nogensinde for gammel til at grine af en fjollet nisse eller tage en tur i jule-Tivoli. Derfor kan du også sagtens overveje at give nogle lidt skøre julegaver – de vil garanteret sprede masser af smil.

Julesengetøj

Julesengetøj er en skæg og anderledes gave, der kan ramme plet hos både børn og voksne. Du kan nemlig finde masser af forskelligt sengetøj med julemotiv, og det behøver bestemt ikke kun være med engle og juletræer. Hvad siger du til et sæt med katte i nissehuer? Eller måske et med julemanden i fuld figur? Mulighederne er mange, så det handler om at finde det motiv, du selv synes er allersjovest.

Lokumsbøger

Selvom det måske ikke skorter på dårlige jokes og platte vittigheder i din familie, kan man altid bruge nogle flere skøre fakta. De er gode at have ved hånden ved langtrukne middage, eller når det hele bare er lidt for kedeligt. Derfor kan du gøre dig selv og familien en stor tjeneste ved at give en lokumsbog i julegave – her der garanti for grin.

Sjove forklæder

Det er ikke alle mennesker, der er lige glade for at lave mad, men så er det jo heldigt, at man kan få en masse skøre forklæder, som forhåbentligt kan gøre det hele lidt sjovere. Du kan for eksempel købe et med juletema, men der er også masser af andre skægge motiver at vælge imellem. Man kan finde alt fra livsbekræftende citater til fjollede dyr og fantasivæsner. Hvis du har været ude at rejse, så er specielle forklæder også en rigtig god souvenir at have med hjem til et familiemedlem.