Er julen, din partners fødselsdag eller andet lige om hjørnet, og er du egentlig lidt træt af, at kontoret flyder rundt i uorden derhjemme, så giv nogle plastkasser til organisering og et startskud på leje i et kontorhotel i gave. Læs mere herunder om de ovenstående ting.

Plastkasser og kontohotel

Til at starte med, kan plastkasser til opbevaring af rodet i hjemmekontoret være smart, især hvis kontoret skal beholdes hjemme, men der gerne skal være lidt orden i papirer og vareprøver og systematisering af gode ideer. Dette er en gave, som din partner vil finde nyttigt og tidsbesparende i den måske hektiske og rodede hverdag.

Er din parter eller gavemodtager én med en masse iværksætterdrømme, kan du eventuelt supplere plastkasserne med et startskud på leje i et kontorhotel. Dette er til personen med store drømme, men som måske er bange for at føre dem ud i livet. Giv dem et lille skub bagi og forær dem et startskud på leje i kontorhotel. Et kontorhotel hjælper med praktiske ting som at tage telefonen og rengøring. Det giver et godt arbejdsmiljø og en god start. Kontorhoteller er forskellige og har fokus på forskellige ting; nogle på fællesskab og andre på stilhed og fordybelse. Fællesskabet er smart, hvis du driver en enmandsvirksomhed, og det nogle gange godt kan blive lidt ensomt.

Hvordan flyttes kontoret?

Hvis du vælger at give disse gaver, er der jo også et element, der hedder flytning. Kontoret skal flyttes fra privaten til et kontorhotel. Når du skal flytte dit kontor, kan det være en klar fordel også at have flyttetilbehør. Det kunne for eksempel være flyttekasser og flyttetæpper, og du kan eventuelt måske også leje en trailer til fragt. Disse er ting at overveje, når du, din partner eller en anden heldig modtager af denne gave, flytter kontoret fra privaten til kontorhotel.