Nu er den søde juletid over os, og der er ingen vej uden om det, der giver mange forældre mareridt; julegaveindkøbene! For hvad i alverden skal man købe til mor, kæresten og moster Bob? Mødre siger tit ting som “det er da gave nok for mig, at du kommer juleaften” i stedet for at skrive en ønskeseddel.

Hvis det er tilfældet, må du have din egen fantasi i gang – av for den, det er længe siden, hva’? Hvad ville du selv blive glad for at få? En lækker creme, velduftende parfume eller måske nogle søde tekopper – lidt ekstra luksus og forkælelse, som man godt kan fortjene, når december endelig er overstået. Det er gaver, der kan bruges hver dag i lang tid fremover og nydes hver eneste gang.

Flere bløde pakker under træet, tak!

Som barn var bløde gaver nærmest tilsvarende kul i julesokken, men som voksen er det altså dejligt at få fornyet garderoben lidt. Men det er ikke altid sjovt at sætte for mange X’er foran L’et på ønskesedlen – og det er slet ikke sjovt at få for småt tøj. Så hvad gør man?

Plus size tøj fra Zizzi har dog fundet et perfekt system; deres tøj begynder ved størrelse 42 – så det er en small. Så er det pludselig lidt sjovere at skrive ønsker. Og så er pasformen i Zizzis tøj tiltænkt plus size-piger, hvilket betyder, at der er plads til alle dine vidunderlige kvindelige kurver.

Behagelige Boheme-styles fra Black Colour er også et godt bud på smukt og stilet, men samtidig ikke stramtsiddende, tøj til skønne kvinder. Der findes masser af stilet plus size tøj i store størrelser til kvinder, der vil have lov til at klæde sig i smart og moderne tøj, selvom det ikke nødvendigvis er en størrelse 34.