Når du skal give en gave til en, du holder af, er der ingen tvivl om, at det kan være rigtig svært at finde på det rette. Det er nemlig svært at finde på en gave, der er både god og personlig. Men i virkeligheden handler det bare om at tænke kreativt.

Hvis du gerne vil finde på en gave, der er personlig, men du er løbet tør for idéer, får du god inspiration her.

Giv et gavekort til en særlig forretning

Når du er løbet tør for gaveidéer, er et gavekort altid en god løsning. Et gavekort er ikke nødvendigvis det mest personlige. Det kan du dog sørge for, at det bliver ved at udvælge en særlig forretning, som gavemodtageren er specielt vild med. Det viser nemlig, at du har tænkt godt over gaven.

Hvis du køber en gavekort til en forretning, som han eller hun rigtig godt kan lide, er du også sikker på, at det er en gave, der falder i god jord. Det handler blot for dig om at udvælge den helt rette butik.

Hvis han eller hun er helt vild med et godt glas vin, kan du f.eks. give et gavekort til en vinhandler.

Arrangér en hyggelig dag med oplevelser

Der er noget helt særligt over personlige og kreative gaver, fordi sådan en gave viser, at du virkelig har gjort noget ud af det. Det betyder som regel mere end selve den gave, du giver. Derfor behøver du ikke nødvendigvis købe et eller andet smart. I stedet kan du f.eks. arrangere en hel dag med hyggelige oplevelser.

Du ved helt sikkert, hvilke ting han eller hun godt kan lide at lave, hvilke steder han eller hun kan lide at besøge, og hvilke restauranter han eller hun kan lide at spise på.

Lav et personlig billedalbum

Hvis der er noget, der er rigtig hyggeligt at få i gave, så er det en gave, der er fyldt med en masse gode minder. Derfor kan du f.eks. lave et personligt billedalbum med en hel masse billeder og gode minder.

Du kan kaste dig ud i at være kreativ og lave et billedalbum selv, men du kan også lave en online ved at udfylde en bog med billeder. Det kommer helt an på, hvor kreativ du har lyst til at være.

Planlæg en weekendtur

Størrelsen på den gave du skal give, afhænger naturligvis af, hvem den er til. Hvis du skal finde på en gave til en, som er helt særlig, kan du f.eks. planlægge en weekendtur. En weekendtur kan både være en tur i spa, en tur til en by i Europa, et kroophold m.m. Det kommer helt an på, hvad du og modtageren af gaven er til.

En weekendtur er en god gave, fordi det giver anledning til en hel masse afslapning. Det giver tid til at koble af og komme ned i gear, hvilket alle har brug for en gang imellem.