Nogle gange er den, du er på udkig efter en gave til, ikke en anden. Det kan sagtens være dig selv. Det kan både være bevidst at give dig selv en gave med lidt selvforkælelse i ny og næ. Det oplever mange mennesker at opleve et behov for indimellem. Dog kan du også ubevidst have brug for en gave til dig sig.

Forbedr dit arbejdsmiljø med skærmvægge

Det kan selvfølgelig være en pointe i, at du kan have svært ved at vide, hvad du skal give dig selv, hvis du egentlig ikke er bevidst om dit behov. Ved at læse denne guide vil du dog forhåbentlig blive klogere og mere bevidst om dine mangler. For det første kan du foreslå, at dit firma investerer i skærmvægge, hvis akustikken på kontoret er dårlig, eller lokalet er for åbent til at arbejde koncentreret. Skærmvægge er lydabsorberende værktøj, som man kan stille op på mange måder. Der findes både små og store. Det kommer an på graden, de skal virke i, hvilken størrelse der passer din arbejdsplads bedst. Det er en gave til dig selv, fordi du muligvis har haft vanskeligheder med at håndtere støjen og åbenheden på kontoret i en længere periode. Ved at foreslå skærmvægge, kan du afhjælpe generne til din egen fordel – og andres.

Lad din krop og psyke slappe fuldstændig af

En gave til dig selv er ikke nødvendigvis fysisk. Det kan være noget så simpelt som at tillade dig selv at slappe af en hel weekend. Mange voksne kommer ofte til at spendere deres weekend på at ordne hus og have, fordi tiden til det kniber i hverdagen. Men på den måde får du aldrig slappet ordentligt af og kommer helt ned i gear. Det er vigtigt at prioritere bare en gang imellem.