Julen nærmer sig med hastige skridt, og din datter har nået en alder, hvor det er årets højdepunkt. Du er dog i vildrede, for du frygter at skuffe hende fælt, da du endnu ikke har fundet den perfekte gave. Men frygt ej! I artiklen her får du nemlig en masse gode forslag til, hvad du kan give hende.

For mange børn er julen årets højdepunkt – det gælder sikkert også for din 4-årige datter. Som forælder vil vi gøre alt for vores børn. Derfor gør vi os også umage med at finde de perfekte gaver. Se bare på dig – du er endt på denne artikel, fordi du ønsker dette. Godt gået; vi skal gøre vores bedste for at hjælpe. Herunder følger en række gaveforslag, der – som regel – hitter hos 4-årige piger.

Et legekøkken

Børn elsker at lege, at de er voksne. Netop derfor er legekøkkener særdeles populære. Her kan fantasien virkelig få frit spil, når barnet står foran de fiktive komfurer og forestiller sig, at dette strikker en festmiddag sammen.

En dukke

Dukken er ikke ligefrem nogen ny opfindelse. Trods dette er dukken stadigvæk et af de mest populære stykker legetøj til småpiger. Hvis din datter ikke allerede har et 11-mandshold af dukker, vil hun stensikkert elske at få en sådan i gave.

Et boldbassin

Da jeg var lille, var et boldbassin et af de sjoveste habitater at lege i. Selvom meget har ændret sig, i takt med jeg er blevet ældre, har børns begejstring for boldbassiner ikke.

Dengang jeg var barn var et boldbassin dog ikke noget, som hørte hjemmet til. Det var et bassin, man måske stødte på i et legeland eller lignende. I dag ser tingene anderledes ud. Der findes nemlig et utal af fine boldbassiner til hjemmet, og vi gætter på, at et sådant vil bringe enormt stor lykke hos din 4-årige datter.

Simple spil

Der findes nogle spil, som selv 4-årige vil kunne få glæde af. Det være sig eksempelvis vendespil og lignende. Faktisk findes der sågar nogle spil, der vil kunne hjælpe dit barns udvikling, hvad angår sproglige og matematiske færdigheder. Ikke nogen tosset bonus, var?

Perler og perlebakker

Perler og perlebakker er stadigvæk et hit den dag i dag. Derfor tøver vi heller ikke med at anbefale dette som gave.

Tøj

Det er ikke atypisk, at selv helt små piger er meget selvbevidste og elsker at klæde sig nydeligt på. Derfor vil nyt lækkert tøj også hitte hos mange 4-årige. Interessen for mode kommer før, end vi aner!