En pakkekalender er noget, alle aldre bliver begejstret for, da det er som om, man aldrig vokser fra at skulle åbne en gave 24 dage i streg. Hvorfor skulle man også det? Dog kan det være en rimelig stor opgave at sammensætte sådan en pakkekalender, og man kan hurtigt løbe tør for idéer til de 24 gaver. Men heldigvis er der en løsning på den problematik.

Du kan nemlig få en færdig løsning, som sparer dig for al besværet. Hvis du køber en pakkekalender til din kæreste eller mand, kan du med fordel vælge en fræk pakkekalender, som I kan nyde sammen. Du kan se et udvalg af disse lige her. Ønsker du at lave din pakkekalender selv, er der heldigvis også en masse inspiration at hente.

Praktiske gaver der er rare at få

Er ham, du skal lave pakkekalender til, lige flyttet hjemmefra, eller har han måske boet ude i noget tid, men stadig mangler nogle praktiske ting såsom køkkenredskaber, er det en unik mulighed for at give ham en masse praktiske ting til hans nye hjem, som han med sikkerhed vil sætte pris på. Du kan give ham en pakke lækre kokkeviskestykker, salatbestik, krydderier, en sæbedispenser, et godt piskeris, et dørslag, en hvidløgspresser, en dåse til kaffe, eller hvad du ellers kan komme i tanke om, at han måske mangler i sit hjem.

Pleje til mænd

De fleste mænd prioriterer desværre ikke deres personlige plejeprodukter særlig højt. De fleste køber det mest nødvendige, når de løber tør. Derfor kan du se dette som en mulighed for at give ham nogle produkter, der kan give ham lyst til at pleje sig selv mere og bedre.

Der er meget at vælge imellem, men du kan inkludere følgende i hans pakkekalender: shower gel, shampoo, balsam, deodorant, ansigtscreme, ansigtsvask, aftershave, barberskum, skraber, skægpleje og en god voks til hans hår. Vil du gerne slutte den sidste dag af med en lidt større gave, som mange gør, kunne hans yndlingsduft være et rigtig godt bud.

Er han vild med specialøl?

Hvis han elsker øl, har du en nem løsning for dig og en genial pakkekalender for ham. Lav en pakkekalender med 24 specialøl. Ved du ikke så meget om øl, kan du være helt rolig.  Du kan nemlig købe en pakkekalender med specialøl, der allerede er pakket og klar. Hvis du ønsker at sammensætte en selv, vil du med sikkerhed kunne søge rådgivning i forskellige butikker, der forhandler specialøl.

Vælg gerne forskellige typer af øl, så der er variation i, hvad han får at drikke. Du kan vælge alt fra IPA til en lækker stout med sjove ingredienser såsom kage. Der er masser af forskellige typer af øl, og der er så mange spændene at vælge imellem.