Når julen igen er lige rundt om hjørnet, er der en masse gaver, der skal købes – også til din mand. Hvis du gerne vil give ham lidt forskud på glæderne, kan du overveje, om han skal have en julekalender.

Der findes nemlig en masse forskellige julekalenderne, og der er ikke længere kun chokolade i dem. Hvis din mand hver morgen drikker en god kop kaffe, kan du overveje at give ham en kaffe julekalender. Den vil han uden tvivl få gjort brug af, hvis man drikker kaffe dagligt!

En betænksom gave

I hverdagens stress og jag kan det til tider være lidt svært at finde tid til romancen. Det er derfor vigtigt, at du så vidt som muligt prøver at gøre ting, som du ved, din mand vil sætte pris på – ligesom at give ham en julekalender fyldt med kaffe. Dette er en enormt betænksom gave, og nok heller ikke en, han regner med at få.

Det er lidt et forskud på julen, og det vil helt sikkert gøre ham glad, at du har tænkt på ham. Det er jo også den helt perfekte gave, hvis han drikker kaffe hver dag – og med denne julekalender vil han også få muligheden for at smage forskellige slags kaffe hver dag op til jul.

Lav en hjemmelavet julekalender!

Hvis en kaffejulekalender ikke lige er det, han ville blive allermest glad for, kan du også lave en hjemmelavet julekalender til ham. Til denne kan du købe en masse forskellige små gaver, som du ved, han vil blive glad.

Du kan pakke dem alle fint ind i gavepapir, og måske endda skrive nummer på dem, så han ved, hvornår den skal åbnes. Det er helt sikkert en gave, som han vil blive rigtig glad for – og det vil også være sjovt for dig, at skulle lave en hjemmelavet julekalender for første gang!