Retrogulve i 2020

Det er i dag blevet meget moderne at trække lidt af det gamle med over i de nye byggerier, så man på den måde sikre sig, at store hvide flader, ikke helt får overtaget i de nye huse. 

Vi har haft en tendens til at bygge meget minimalistisk med store hvide vægge og gulve med store klinker, hvilket virkelig også er både flot og praktisk. 

Mange er dog begyndt at mixe lidt mellem det rå og det “gamle”. Når vi snakker gulve, er tendensen i 2020 at sildebensparket er meget populær som gulvbelægning. 

Stilrent – men stadig hyggelig

Mange af os elsker det stilrene look, hvor store glatte overflader dominerer, og det minimalistiske udseende træder i karakter. Men her i 2020 har denne bygge og indretningsform fået et lille twist. Rigtig mange er begyndt at blande det rå med lidt retro, for ligesom at skabe en god kontrast, samtidig med at man får lidt balance i de kolde og varme materialer. 

Hvad angår gulvbelægning, er sildebensparket et af de gulvtyper, som rigtig mange har fået øjnene op for. Sildebensparket er noget vi forbinder med noget gammelt, men stadig meget klassisk og tidløst. 

I dag får man charmen og de fine detaljer fra fortidens sildebensparket, samtidig med at man får alle fordelene fra nutidens moderne sildebensparket. 

Nutidens sildebensparket

Helt tilbage i tiden var sildebensparket forbeholdt de lidt finere huse, men sådan er det absolut ikke mere. Sildebensparket kan i dag fås i alle mulige varianter og i mange forskellige prisklasser. Det er også muligt at få sildebensparket der kan klikkes sammen, så man er fri for lim. Dette er med til at gøre monteringen meget nemmere, hvilket gør at man kan spare en del penge på nedlægningen. 

Ønsker man et retro gulve til sit hus, hvad enten det er en gammel villa eller i et nybyggeri, så findes der næsten ikke noget mere retro her i 2020 end et sildebensparket.