Nyborg er en af Danmarks ældste byer

Nyborg er en af Danmarks ældste byer, og der er masser af historie at opleve. Byens centrale beliggenhed gør den til et perfekt udgangspunkt for dine rejser rundt i Danmark. Oplev Nyborg Slot, som har spillet en afgørende rolle i Danmarks historie, eller besøg Danmarks Museum for Kystkultur og få et indblik i, hvordan de danske kyster har udviklet sig. Oplevelser Nyborg byder også på masser af shopping muligheder, så du kan finde lige det, du søger. Nyborg byder på masser af historie at opleve. Byens centrale beliggenhed gør den til et perfekt udgangspunkt for dine rejser rundt i Danmark. Læs mere på denne netavis.

Nyborg Slot har spillet en afgørende rolle i Danmarks historie

Oplev Nyborg Slot, som har spillet en afgørende rolle i Danmarks historie, eller besøg Danmarks Museum for Kystkultur og få et indblik i, hvordan de danske kyster har udviklet sig. Outdoor aktiviteter I Nyborg er der masser af plads til at mødes om outdoor-aktiviteter ved skov og strand. Den gode placering på Østfyn gør, at der er mere end 40 kilometer kyststrækning lige ud til Storebælt. På Østfyn er der noget for enhver smag, så du kan være sikker på at finde lige det, du søger. Søger du en aktiv ferie, kan du tage på vandreture i skoven eller leje en cykel og udforske Østfyns mange smukke steder. Er du mere til afslapning, kan du slappe af ved stranden og nyde det dejlige vejr. Uanset hvad du søger, er Outdoor i Nyborg et perfekt for dig og din familie.

Få en masse gode oplevelser i den fynske by Nyborg

Tag til Nyborg med familien og få en masse gode oplevelser på de mange vandreture som du sammen med familien kan opleve. Der er 45 km kyststrækning hvor du kan gå en lang tur med familien eller kæresten og opleve noget af den smukkeste natur vi har i Danmark.