Er du en person, som bare hader, når håret ikke sidder, som det skal? Man bruger så lang tid på at få det til at se perfekt ud, og når så vinden får fat i det, så er alt dette spildt arbejde. Med Renati voks er dette ikke et problem mere. Renati voks tæmmer nemlig håret, og får det til at sidde perfekt dagen lang. Renati voks er Terrence Renatis bud på det 21. århundreds bedste hårvoks. Denne voks er lavet ud fra nye teknologier, samt de absolut bedste ingredienser som naturen har at tilbyde. Her har du en hårvoks, der kan kontrollere de genstridige lokker og give dit hår volumen og fylde. Renati voks har været det foretrukne mærke i Skandinavien i en periode, og produkterne udvikles konstant. Terrence Renati, som er frisør, begyndte at lave sit eget produkt, fordi der ikke var nogen, som kunne give ham det produkt, han selv ønskede. Du kan her se udvalget af Renati voks.

Renati voks til alle hårtyper

De to typer voks ”Straight Hold Glaze” og ”Rock Hard” giver forskellige muligheder for at style dit helt personlige look.

Har du kort hår, så bør du prøve ”Straight Hold Glaze” voksen. Denne giver stærkt hold og naturlig glans, til når frisuren skal pjuske eller stritte. Voksen er uden parabener og lever derfor op til den erfarne forbrugers krav til en god hårvoks. Denne voks har en holdfaktor på 3 ud af 5, hvilket betyder, at den har et stærkt hold til de fleste frisurer. Selvom emballagen er simpel og maskulin, kan voksen sagtens bruges af kvinder også.

”Rock Hard” voksen er den absolut stærkeste voks i Renati voks serien. Voksen stiver håret og kan tæmme selv det mest genstridige hår, men alligevel er voksen nem at vaske ud med varmt vand. Den har en dejlig duft, og giver et mat look. Denne voks er god til at udglatte krus og krøl i håret og er velegnet til at lave strit og totter i håret. Voksen kan dog også bruges til blot at give håret fylde. Denne er selvfølgelig også fri for parabener og velegner sig også til både mænd og kvinder.

Hvis du mangler en god og pålidelig voks, så bør du prøve en Renati voks.