Har du hvert år problemer med at finde penge til årets julegaver, er der her et par gode tips, du kan tage til dig, hvis du vil gøre det nemmere for dig selv.

Er det pengegaver, du har tænkt dig at give i år, kan det være meget godt at læse mere om den skattefri grænse for pengegaver.

Sæt penge til side i løbet af året

Det første tip er at sætte penge til side specifikt til julegaver i løbet af året. Der er mange mennesker, der vælger at lave en opsparing, hvor de sætter penge ind løbende, men hvis det bare er en generel opsparing, kan de penge hurtigt gå til meget andet i løbet af året, og så er der ikke mange penge tilbage i december måned, når der skal købes julegaver.

Derfor kan det være smart at lave en opsparing kun beregnet til gaver – det kan også være fødselsdagsgaver, dåbsgaver og så videre – hvor du kan finde pengene til årets julegaver, når december melder sin ankomst. Lægger du bare få hundrede kroner ind på den konto hver måned, bør du ikke have problemer med at købe julegaver hvert år.

Lån penge til julegaver

Der er også den mulighed at låne penge til at købe julegaver for. Er det første og eneste gang, du har problemer med at betale for årets julegaver, er der ingen skam i at tage et lille lån til at hjælpe dig. Lån penge med udbetaling i dag, så du kan komme i gang med at købe julegaver ind til dem, du skal give gaver i år.

Du kan nemt og hurtigt ansøge om et sådan lån på nettet, og pengene kan blive sat direkte ind på din konto inden for bare 24 timer.

Køb mindre eller færre gaver hvis det økonomien skranter

Har du ikke mange penge at gøre godt med, skal du give gaver til mange mennesker, og er du ikke interesseret i at tage et lån for at kunne købe gaver, er der også den simple mulighed at købe mindre gaver eller færre gaver.

Har du det med at købe dyre gaver, kan det måske være en idé at skrue lidt ned for prisen på hver gave. Eller hvis du giver gaver til rigtig mange mennesker hver jul, er der måske mulighed for at skære nogle fra. Det er ærgerligt, men det er den nemmeste måde at skrue ned for udgifterne til julegaver i år.