Det kan være, at du er ude efter at finde ud af, hvordan du kan glæde din mand på hans fødselsdag. Du føler efterhånden, at han har alt, hvad han har brug for, og han har heller ikke nævnt noget, som han ønsker sig, og det gør bare det hele endnu sværere så. Det er nemt nok lige at fikse en gave, når den alligevel står på ønskelisten, men det er selvfølgelig heller ikke sjovt at få en gave, som der slet ikke er blevet tænkt over. Du har derfor måske fundet på en god løsning, hvor du rent faktisk forsøger at sætte dig meget ind i, hvad du tror, at han vil blive glad for.

Går han op i sin vin?

Alle går op i nogle forskellige ting, og det kan sagtens være, at han er en af dem, der går enormt meget op i vin. Det kan også være, at han ikke er totalt vin ekspert, men han elsker en god vin, og det er noget, som han holder af. Rødvin kan jo næsten ikke skuffe nogle, og så kan det være, at du udover at give ham en gave, skal lave ham en lækker middag, hvor du køber nogle gode flasker vin til.

Det er hyggeligt at blive overrasket med en god middag, og når der endda er nogle gode flasker vin til, så kan du nok regne med, at han i hvert fald ikke bliver skuffet.

Nogle gode oplevelser som I kan have sammen

En anden mulighed, når det er svært at finde på gaver, kan være nogle oplevelser. Det er altid godt med oplevelser, som I kan have sammen, og det kan være, at det i virkeligheden også er det, som han allerhelst vil. Når han ikke har andre specifikke ønsker, så er det en god idé.