Du er sent ude til en fødselsdag, og den gave skal findes med det samme. Faktisk skulle du nok have skaffet gaven sidste uge, men sådan kan det gå, og vi har alle været der. Pludselig kommer dagen tættere og tættere på, og så går det op for en, at vi nok skulle have købt gaven i forvejen.

Men det sker for os alle sammen, og nu mangler du bare nogle råd til, hvad du kan købe hjem til fødselsdagen. Det er måske en god veninde, men det gør det bestemt ikke nemmere… for hvad vil hun overhovedet blive glad for at få?

Noget hun bruger i sin hverdag

Du kan se på, hvad hun generelt bruger meget af til hverdag. Det kan naturligvis være en parfume, men hvis du vil købe lidt ekstra til en slags kurv, kan der være andre ting, som hun også bruger meget. Det kan f.eks. være e-væsker, hvis hun har en e-cigaret.

Dem kan hun sikkert også lide at have mange forskellige af, og der findes mange smage på markedet. Mon ikke du finder en, som hun kan lide.

Har hun snakket om noget bestemt længe?

Det kan være, at hun alt for længe har snakket om en bestemt ting, som hun gerne vil købe. Køb den til hende. Det handler meget om at være opmærksom og lytte til, hvad din veninde har sagt, fordi sådan vil du kunne købe en god gave til hende.

Det er fedt med en gave, der kan overraske hende, og hvis du nu husker noget, som hun har snakket længe om, vil hun også sætte pris på, at du faktisk har lyttet til hende. Desuden er det bare dejligt, når du føler andre har brugt tid på at finde den helt rette gave til dig.