At glæde sine medarbejdere har rigtigt meget at sige i forhold til trivslen på en arbejdsplads. Når julen nærmer sig og det er ved at være tid til at gå på juleferie, så er en firmajulegave bare en flot gestus, som medarbejderne sætter pris på. Hvis du overvejer at glæde dine medarbejdere med en julegave i år, så kan du her læse mere om Julefabrikkens mange muligheder for firmajulegaver.

Find den perfekte julegave til alle

Julefabrikken er en virksomhed, som netop specialiserer sig indenfor firmajulegaver. Det betyder naturligvis, at du kan finde et hav af forskellige valgmuligheder, når du skal finde en gave, som kan glæde alle. For det kan være svært at finde en firmagave ud over det sædvanlige, som faktisk appellerer til alle de ansatte.

 

Hos Julefabrikken kan du blandt andet finde lækre gaver i dansk design – f.eks. en bagepakke fra Mette Blomsterberg, et smukt skærebræt fra Timm Vladimir eller de populære tallerkener fra Royal Copenhagen. Det er altså produkter, som både er af høj kvalitet og flot design. Hvad der appellerer mest til din virksomhed og dine medarbejdere, kan du bedst vide. 

Lad medarbejderne vælge selv

Diversitet og forskellighed hører også til i en virksomhed – og med mange fordele. Derfor kan en mere oplagt løsning i forhold til firmajulegaverne, også være at lade dem vælge selv. Via Julefabrikken er det nemlig muligt at give et ’YourGift’ gavekort, som medarbejderne kan bruge på den tilhørende hjemmeside. På Julefabrikken kan du købe gavekortet, hvor at dine medarbejdere således får en unik kode med beløbet som de kan anvende til at købe gaver for.

 

Herefter kan de selv vælge, om de er til klassisk dansk design, om de er til elektronik, eller om de er til chokolade og vin. Du kan trygt regne med, at alle producenterne er kvalitetsbevidste og har en høj æstetik i deres produkter. 

Nem og overskueligt hjemmeside

Hos Julefabrikken er det ganske enkelt at navigere rundt i valgmulighederne. Du kan blandt andet vælge en funktion, hvor det er muligt at filtrere din søgning efter prisniveau, som starter fra under 100 kr til over 600 kr per gave. 

Derudover er kategorier nemme at navigere rundt i, så man hurgtigt kan vælge, hvilken type gave man går efter, og om det skal være mærkevarer eller ej. Ofte har folk jo en særlig samling eksempelvis af service derhjemme, og så er det jo bare skønt, hvis firmajulegaven kan sætte sit præg i deres samling. 

Julefabrikken gør det nemt at være arbejdsgiver op til jul. Der er rig mulighed for at finde noget, som alle vil blive glade for – uanset om de får det samme eller vælger deres gave selv.