Hvis du er forelsket i din partner, og du gerne vil have, at I følges ad på resten af livets skæbnesvangre vej, så kan du vælge at fri til dem. Det er en fin og rørende måde at vise, hvor meget du holder af dem – hvis du og din partner altså ønsker at blive gift.

Men hvad er tre fine og romantiske måder at fri på?

Julegaven

En rigtig fin idé, du kan bruge, er, at fri til din partner i juletiden, hvis I fejrer jul. Juleaften kan du lade dem åbne en lille gave fra dig, hvori forlovelsesringen befinder sig, og når de så åbner den, kan du sætte dig ned på et knæ og spørge dem, om de vil ægte dig til jeres dages ende. Det er en fin og romantisk forlovelse, hvis du gerne vil holde det enkelt, men stadig romantisk og fint.

Bognørden

Nogle vil kalde det en skandale – andre vil elske det. Selv hvis din partner synes, at bøger er dyrebare skatte, der skal vogtes med liv, så vil de garanteret elske at finde sin forlovelsesring inde i en bog. Det, du gør, er, at du finder en gammel bog i genbrug (eller køber en ny) – gerne en romantisk én – og så skærer du et hjerteformet hul i bogen, hvori forlovelsesringen befinder sig. Hvis din partner siger ja, er det næste skridt at finde vielsesringe.

Planetarium

Hvis din partner elsker stjerner og naturfænomener, kan du tage dem med på planetariet, hvor du kan lave en aftale med personalet. Tag din partner med op, hvor I kan se stjernerne i loftet. Bed personalet om at skrive ”vil du gifte dig med mig?”, og sæt dig så ned på et knæ og fri til dem. Det er en absolut yndig og romantisk måde at fri på, som de vil elske.