Rejsedestinationer er altid et omdiskuteret emne, for hvor skal man egentlig tage hen. Vi har jo hørt om Paris og London en million gange, men hvis man skal tænke ud af boksen og prøve noget helt andet, hvor skal man så rejse hen? Lad os kigge på nogle magiske steder, som man egentlig aldrig snakker om.

Tag til Tunesien

Mange eventyrlystne sjæle rejser til tunesien. Tunesien er en del af Nordafrika, og er rent faktisk deres mindste land. Landet er kendt for sine fantastisk smukke strande, der er som taget ud fra et eventyr. Grundet Tunesien beliggenhed har mange folkefærd været i landet, såsom romerne og vandalerne, derfor har Tunesien en bred vifte af forskellig arkitektur. Udover det findes verdens største ørken i Tunesien og de er kendt for at have store madmarkeder med alt, hvad hjertet kan begære.

Eller Albanien

Man kunne også tage en tur til Albanien og især til hovedstaden Tirana. Tirana er en by i vækst. Det er kun små 40 år siden at Albanien kom ud af deres kommunistiske styre og begyndte at starte en selvstændig tilværelse op. Tirana har smukke bjerge, som Dajti bjerget, hvor der ligger sne på toppen helt frem til marts måned. Derudover er albanere et meget imødekommende folkefærd, der altid forsøger at hjælpe, også selvom at engelsk ikke altid falder dem naturligt. Albanien er et lille stykke kultur, der virkelig kan sætte tingene i perspektiv. Et land, der kun blev et rigtigt land for få år tilbage.

Måske Belgien

Hvis man foretrækker at rejse i Europa, så er Belgien også et under anerkendt land, som man virkelig burde opleve. Belgien er et lille land, men med en masse charme. Hovedstaden Brussels minder meget om København mht. arkitektur, men tager man længere ud, som til Liege, så ser man smukke landskaber, som er som skabt til malerier. Og når nu man er der, så kan man lige så godt se en af verdens mest skuffende attraktioner, nemlig den lille dreng, der tisser. Skuffet bliver man dog derimod ikke, når man smager Belgiens særlige vafler og pomfritter, for de er godt nok lækre!