Alle ved, at det er sundt at træne, men de fleste kender også typen, der virkelig giver den gas i træningscenteret. De har et fast skema og træner nærmest så ofte, de kan komme til det. Men det kan være problematisk at få det til at hænge sammen, hvis træningscenteret ligger lidt længere væk.

Derfor kan du glæde din fitnessven med en crosstrainer eller tilbehør til denne, så de kan have den stående derhjemme. De kommer i forskellige prisklasser, størrelser og designs, så den passer ind i mange hjem. Så der er god mulighed for at finde det, du søger.

Få pulsen op på flere måder

En crosstrainer er en kombination af et løbebånd, en kondicykel og en stepmaskine. Så man kan træne kondition og så er den rigtig god til at træne ben. Derudover er den god til at få fat i forskellige muskelgrupper i overkroppen på grund af stepmaskinen. Den passer desuden godt til folk med skader, der ikke kan tåle at få stød igennem kroppen, fordi fødderne er altid på pedalerne.

En crosstrainer er også god til dem der løbetræner eller cykler, både fordi man kan blive hjemme hvis vejret er dårligt, men også fordi man selv kan justere, når der skal komme bakker på turen. Mange crosstrainere har desuden også en oversigt, så man kan se tidligere resultater, og dermed se hvordan man forbedrer sig.

Hvis fitnessentusiasten allerede har en crosstrainer, er der mulighed for at købe tilbehør til disse. Her er det dog en god idé, at finde ud af hvilken type crosstrainer de har, så du kan købe det rigtige tilbehør fra start. Ellers kan man altid supplere med nyt træningstøj eller et par nye løbesko.

Se det store udvalg og find den perfekte crosstrainer på tiva.dk.