Tøj er altid en god ting at få i gave. Men når man står på den anden side, og skal købe tøj til andre, så kan det være en smule svære. Der er mange ting man skal huske på når man køber tøj til andre, og dem kan du læse i denne tekst. Det kan være et meget sensitivt emne, og det kan også være rigtig svært at ramme rigtigt i forhold til stil.

Forskellige stile gør det svært

Der er så mange forskellige stile i dag, at det kan være svært at spore sig ind på den enkeltes stil. Det kan være en rigtig god ide at spørge lidt ind til, hvor personen normalt handler og hvilken nogle butikker der er de bedste. På den måde kan man bedst spore sig ind på tøjsmagen af personen, og ramme rigtig i første forsøg. Hvis personen har en boheme stil kan det være en gode ide at kigge på noget dejlig boheme tøj på nettet.

Når man så har fundet noget tøj og skal vælge, hvilken størrelse set, skal være så kommer man hurtigt ind i et problem. Man kan nemt fornærme nogen hvis man vælger en forkert størrelse, og derfor skal man træde varsomt. Måske skal man kigge i personens tøj eller endda spørge for at undgå en akavet situation.

Gør det nemt for modtagerne

En ting man skal huske på når man giver tøj i gave det er at det skal være nemt for

Modtageren at returener det eller bytte det selv. Husk derfor altid at have et byttemærker eller at gemme retur sedlen sådan, at det bliver nemt at sende retur uden at skulle kontakte giveren. På den måde så kan personen, der har fået gaven selv tage kontrol over, hvad de vil gøre med gaven.