Mangler du trøjen, som viser lige præcis hvilket hold du holder med? Når man skal se fodboldkamp, giver det en ekstra god stemning, når publikum og tilskuere er engageret i kampen. Derfor betyder det meget, når du iklæder dig i de farver, som identificerer det hold du holder med og hepper på. Det kan også være at du har en ven eller et familiemedlem, som trænger til en ny fodboldtrøje? Læs med her og få idéer til den nye fodboldtrøje du skal købe.

Fodboldtrøjer til landshold

Det er vigtigt at man er godt klædt på, når det land man holder med, skal spille kamp. Derfor kan du købe en masse fine fodboldtrøjer der repræsenterer lande som for eksempel Danmark, Tyskland eller Brasilien. Dette er også en fin gave at give en en ven eller et familiemedlem, hvis vedkommende godt kunne trænge til en ny, når den gamle er blevet for slidt. Det kan også være at du har en ven eller et familiemedlem, der ikke har den store erfaring inde for fodbold, men som gerne vil være med, når VM går i gang. Så er en landsholdstrøje helt oplagt i gave,

Klub fodboldtrøjer

Man er ikke en helt rigtig klub fan, hvis ikke man har klubbens fodboldtrøje. Når du ser klubfodbold er det nemlig helt essentielt at iklæde sig de helt rigtige farver, så du ikke risikerer at blive forvekslet med modstanderen – Det vil være en katastrofe! Hos fodboldtrøjer.dk kan du med stor sandsynlighed finde trøjen til lige netop den klub som du holder med. Hvis du ønsker at give en fodboldtrøje til en ven, der ikke helt har forstået hvad de ‘rigtige’ farver er, kan det også være en god idé.

Hvilket sportsmærke er du mest til?

Det er ikke kun holdets fodboldtrøje du skal overveje, når du skal have dig en ny trøje. Der er nemlig mange forskellige sportsmærker som for eksempel Adidas, Hummel, Nike, Puma, Kappa og mange flere. Du skal dog være opmærksom på, at mange af de forskellige klubber og landshold er sponsoreret af et enkelt sportsmærke. Ønsker du for eksempel en dansk landsholdstrøje skal du være opmærksom på, at mærket med al sandsynlighed er Hummel. Det er nemlig dem der producerer de danske landsholdstrøjer. Er du derimod til Adidas og vil gerne have et dansk flag på, kan det være en idé at kigge hos dem specifikt.

Holdtrøjer til de helt små

Kender du nogle, som måske venter en lille en? Eller er du så heldig snart at skulle have en lille en selv? Så kan du overraske den lille baby og de vordende forældre med en smuk landsholdsbodystocking. Sådan sikrer du dig, at ingen er i tvivl om, hvem det lille barn holder med, når der er landsholdskamp. Dette er især en sjov gave, hvis du ved at forældrene holder med et helt andet hold end det du selv gør. Så kan du selvfølgelig også selv vælge, om du give babyen en bodystocking med det hold forældrene hepper på, eller om det skal være dit eget hold, hvis I ikke holder med de samme.