Hvis du nyder at strikke, leder du sikkert ofte efter inspiration, vejledning og gode strikkeopskrifter. CChobby.dk har samlet en lang liste med gratis strikkeopskrifter og strikkemønstre, hvor du kan få nye idéer, finde inspiration og vejledning til en masse strik. Du kan finde idéer til alverdens strikketøj. Alt fra huer, grydelapper, nissehuer, tørklæder, strømper og en masse andet. Du kan både finde strikkeopskrifter for begyndere og øvede, så hvis du går på opdagelse i denne liste, burde du sagtens kunne finde et nyt strikkeprojekt, der passer lige netop til dig og dit niveau. Listen bliver endda løbende opdateret, så du kan vende tilbage til den og finde nye idéer, der følger med tidens trends indenfor strikning. 

Strik noget til hjemmet eller til dig selv, og gør det personligt

På denne liste kan du finde idéer til strik der enten er funktionelt, dekorativt eller sjovt. Du kan f.eks. finde en strikkeopskrift på grydelapper med læderhank, en pude strikket i XL garn. Med disse opskrifter kan du strikke noget, der både er brugbart og som pynter i hjemmet. Du kan også strikke noget, der er lidt sjovt. Det kunne være en nissehue, og den kan man jo begynde på lidt før jul, hvis man rigtigt vil i julestemning, og det kunne endda være en lidt morsom mandelgave. Der er masser af inspiration at hente på denne liste med gratis strikkeopskrifter, og du kan altid give det dit personlige præg ved at skifte farver på garnet, så de passer til din tøjstil eller din boligindretning. 

Gaver af garn

Der er intet så rart som en gave, der kommer fra hjertet og som er personlig. Hvis du skal til fødselsdag, middagsselskab eller barnedåb, kan du komme med en gave, du selv har lavet og lagt kærlighed i. Det vil alle sætte pris på. En god værtindegave kunne f.eks. være nogle flotte og funktionelle grydelapper af tubestrik eller en yndig stak af karklude i dusede farver, der passer til de fleste hjem. Hvis du skal til barnedåb kan du strikke tøj til babyer eller måske strikke barnets kommende yndlingskludedukke, som den populære blæksprutte med de lange arme og sjove øjne. Alle de gratis strikkeopskrifter er lige til at printe ud, så du kan have dem ved hånden, hvor end du vælger at sidde og strikke.