Renovationer af hjemmet kan være en gave til både dig selv og dine kære, men det er desværre ikke altid, at disse forløber planmæssigt. For at problemer med fejl og mangler eller decideret byggesjusk ikke skal slå skår i din glæde, så tilbyder Sagførernes dygtige advokatteam at bistå dig i sådanne sager, så du kan komme bedst muligt igennem processen – også økonomisk. Det er derfor en god ide at kontakte Sagførerne, hvis du oplever problemer i dit byggeri.

Din retshjælpsforsikring dækker udgifter til retslig hjælp

Står du i en situation, hvor du som privatperson er nødt til at søge retslig hjælp i forbindelse med et husprojekt? Enten fordi du oplever byggesjusk, eller kvaliteten af håndværkernes arbejde ikke lever op til det, der var aftalt? Så bør du først og fremmest overveje, om ikke et samarbejde med Sagførernes dygtige advokatteam er det rigtige for dig. De har nemlig mange års erfaring i branchen, hvorigennem de har opnået et unikt kendskab til behandlingen af denne type sager – herunder også det at ansøge om dækning hos retshjælpsforsikringen.

Dette giver dem optimale forudsætninger for at hjælpe dig med at afslutte sagen hurtigt og uden unødige problemer. Et samarbejde med deres dygtige advokater vil dermed gavne dig på flere måde, ikke mindst da det ofte vil være et krav fra forsikringsselskabets side, at du bruger en advokat til at føre sagen, for at din retshjælpsforsikring dækker. Læs mere på www.sagfoererne.com.

Kom bedst muligt igennem sager og tvister om byggesjusk

Oplever eller mistænker du byggesjusk fra håndværkernes side, så er der flere gode grunde til at alliere dig med en advokat fra Sagførerne. Ikke nok med at de hjælper dig med at sikre optimal, juridisk behandling af sagen, så gør de også en indsats for, at samarbejdet med dem ikke kommer til at koste dig unødigt. Din retshjælpsforsikring vil nemlig ofte dække udgifterne til advokatbistand og til at føre sagen.

Når sager om byggesjusk skal behandles, vil det i de fleste tilfælde være nødvendigt at få arrangeret syn og skøn, hvorved forholdene vurderes, så det kan blive klarlagt, om og i hvilket omfang, der er problemer. Også dette dækker din retshjælpsforsikring udgifterne til. Du vil dermed være i gode hænder i alle sagens forskellige aspekter, og du kan være tryg vel vidende, at Sagførerne altid arbejder for at fremme dine interesser.

Tøv derfor ikke med at lægge vejen forbi sagfoererne.com for at alliere dig med Sagførernes specialiserede advokatteam, hvis du søger juridisk assistance til behandlingen af en byggesag eller en tvist med dine håndværkere. På siden kan du også læse meget mere om forskellige emner så som byggesjusk og retshjælpsforsikringer. Du kan også læse om de services, som Sagførerne tilbyder i forbindelse med behandlingen af entreprisesager.