En af de bedste gaver, du kan give dig selv – eller din bedre halvdel – er produkter, som er med til at fremelske din skønhed. Her får du 3 gode bud på gaver i selvforkælelsens navn.

Skønne produkter til fløjlsblød hud

Det kølige, regnfulde men hyggelige efterårsvejr kan medføre tør hud. Er du en af dem, hvis hud er ekstra udsat? Så kan du gøre dig selv en tjeneste og forkæle dig selv med nogle lækre produkter, som er med til at blødgøre dine røde kinder, tørre hænder eller måske gøre has på den hårde hud på fødderne.

Din hud trænger måske til fugt og ekstra omsorg. Bl.a. ansigtsmasker, cremer og a vitamin kan være med til at gøre den blød og smuk.

Wellness for dig og din krop

Drømmer du om at træde ned i et boblende spabad, nyde livet og finde roen? Kurbad, saunagus og massage. Luksus og velvære er alt, hvad man nogensinde kunne ønske sig.

Det er en ren sanseoplevelse at mærke saunaens varme trænge ind i kroppen – især her om efteråret. Bliv indhyllet i følelsen af luksus, når du forkæler din krop med dejlige, fugtgivende ansigtsbehandlinger, eller bliv nusset og masseret i hovedbund og nakke. Det er vi vilde med.

Er du en vaskeægte makeup-entusiast?

Så kan en oplagt gaveidé til dig selv være nye produkter fra dine yndlingsmærker, du kan smukkesere dig selv med foran spejlet. Den helt rigtige makeup kan være med til at fremhæve din naturlige skønhed. Du kan fx gå på jagt efter en ny eyeliner og øjenskygge, eller måske har du udset dig en bronzer, der kan give dig sommerens glød i efteråret.

Selv hvis du ikke er den store makeup-bruger eller særlig erfaren, kan en fin nedtonet læbestift eller mascara også være en god gave til dig selv.

Du vil takke dig selv for det.