Der er rigtig mange, der gerne vil stoppe med at ryge. Problemet er bare, at det simpelthen er for svært. Den nikotin, der er i tobakken, er helt vildt vanedannende. Det betyder, at hvis du ønsker at stoppe, må du gå igennem abstinenslignende symptomer. Det bliver ikke nemmere af, at du også må opgive det sociale aspekt ved tobaksrygning. For selvom nikotinen spiller en stor rolle, så er det diskutabelt, om det ikke er det sociale ved at få en smøg med kolleagerne eller vennerne, der vægter højest. Du kan dog gøre rygestoppet nemmere, hvis du beholder det sociale ved rygningen, mens du stopper med at indtage nikotin. Det gør du ved at bruge en e-cigaret, hvor du stadig oplever meget af det, du godt kan lide ved rygningen, mens du undgår nikotinen. Det er samtidig en rigtig god gave til den, der gerne vil stoppe med cigaretterne. Du kan læse mere her.

E-cigaretten er et godt redskab til rygestoppet

Rygning handler meget om vaner. Det bliver hurtigt en vane at få en smøg til morgenkaffen. Det kommer også til udtryk, når du går udendørs, og du har muligheden for lige at hive en cigaret op af lommen. Når du stopper med at ryge, skal du samtidig også slå mange gamle vaner ihjel, og det er rigtig svært. De vaner kan du imødekomme med e-cigaretten, hvor du hurtigt erstatter de situationer, hvor du ville have røget en cigaret med et bap på e-cigaretten. På den måde kommer du nemmere igennem at slippe af med de smøger, du har for vane at ryge.

Det er ikke sundt at bruge e-cigaretten

Det skal dog siges, at det ikke er sundt at bruge e-cigaretten. Det er dog ikke det samme som at ryge almindelige cigaretter, der er bevist at være utroligt skadelige for dig og dine omgivelser.