For ivrige kokke, erfarne værter og travle familier både, er køkkenet centrum i det daglige liv – og et sted, hvor både skønhed og funktion er vigtigere end nogensinde. Vi har samlet alt hvad du har brug for at vide om renovering af dit køkken for at gøre det bedst det kan være, fra at finde den rigtige entreprenør til at vælge gulvfliser og hardware-finish. Med vores renoveringsguide har du dækket, uanset om du planlægger en total køkkenindretning med storkøkkenudstyr, på udkig efter nye luksusapparater, eller bare har brug for lidt inspiration til din drømmeplads. De kan også være at du ønsker en kogeø el.lign. med tilhørende barudstyr.

Væsentlige spørgsmål at stille referencer

1. Hvad var entreprenørens arbejdsvaner? Deltog han op til tiden og var parat til at føre tilsyn med abonnenterne?

2. Holdte han sig til omfanget af arbejds- og oprydningsplanen, som beskrevet i kontrakten? Blev der foretaget uautoriserede ændringer i materialer eller detaljer?

3. Forblev dit projekt på eller tæt på budgettet? Ankom materialer til tiden? Holdte han dig opdateret om sine fremskridt eller potentielle forsinkelser?

4. Gik der noget galt? Og i bekræftende fald, hvordan – og hvor hurtigt – blev krisen løst?

Tjeklisten

En erfaren designer kan spare dig for tid og penge ved at afvise potentielle problemer ved passet. Køkkenplanlæggere kender alle tricks: hvordan man maksimerer opbevaring, smarte udskiftninger til avancerede materialer, selv de bedste lokale entreprenører til jobbet. Men først har de brug for et par ting fra dig.

1. En arkitektonisk gengivelse eller en skala tegning af dit eksisterende køkken, der viser placeringen af ​​vinduer, døre, varme, VVS-linjer og stikkontakter. Hvis du ikke arbejder med en arkitekt, kan du gøre det selv med 3-D køkken design software.

2. En detaljeret ønskeliste, der angiver dine mål for ombygning. Ønsker du mere plads? Mere opbevaring? Mere stil? En indbygget hundeseng? Organiser det efter prioritet, fra “must-haves” til “in our dreams”.