Ønsker du at organisere puslepladsen, så vil HAY small kasser falde lige i din smag. Med HAY kasser får du med garanti et overblik over puslepladsen til din lille guldklump. Kasserne giver den bedste og mest harmoniske stemning ved puslepladsen, og vil med garanti give et moderne look. Kasserne har den bedste kvalitet, og dermed kan de holde i mange skønne år. De vil passe ind i alle hjem pga. de flotte og stilrige farver.

HAY kasser vil give puslepladsen et ekstra pift af personlighed og kærlighed. Barnet vil i den grad sætte stor pris på de flotte og strålende farver under bleskift. Dermed bliver barnet hurtigt afledt under bleskift af de fine farver. Dermed bliver det hele lettere, både for barn og forældre. Forældre har et overblik over de forskellige pusleting, og dermed bliver det hele meget afstressende, uden for mange udfordringer i de travle hverdage..

Gik overblik på puslepladsen  

HAY kasserne giver et fremragende overblik over puslepladsen. Det er i den grad den mest stilfulde opbevaring, der vil falde i alles smag. Foldekasserne vil passe ind hos alle, de passer i den grad til alles smag, pga. det smukke og unikke design. Kasserne vil til hver en tid passe til alle familiers behov. Pusletingene vil hurtigt få sin helt egen plads, og dermed kan forældre selv finde den kasse, der passer bedst til diverse ting og efter deres behov.

HAY kasserne har mange fordele, som ingen børnefamilier burde undvære. HAY kasserne fylder intet på puslebordet, da de nemt kan foldes sammen, og dermed stables ovenpå hinanden. Forældre kan skabe deres ideelle indretning ved puslepladsen, så det passer bedst til deres og barnets behov. Man vil til hver en tid kunne skabe den mest moderne pusleplads, da kasserne har de fineste og mest moderne farver, og når man kombinere dem bliver det kun mere unikt og specielt.

  • HAY kasse small kan opbevare alle småting. Kasserne kan for eksempel opbevare sutter og suttesnore, hvor barnet til hver en tid vil vide, hvor han eller hun kan finde sin yndlings sut henne
  • HAY kasse small kan indeholde barnets tusser, så barnet til hver en tid kan slippe kreativiteten og fantasien løs, uden problemer med at finde sine tusser
  • HAY kasse small kan stables ovenpå hinanden, dermed fylder de intet på puslepladsen
  • HAY kasse small er den perfekte løsning til at lære barnet at sortere og gøre orden på puslepladsen
  • HAY kasse small giver barnet og forældre et overblik over diverse småting et puslepladsen har
  • HAY kasse small kasser måler 26,5x17x10,5 cm

Organisering med moderne facon 

Alle ønsker at organisere sine ting, og især med en moderne facon. Organisering skaber det bedste overblik, som gør alle ting en smule mere overskuelig, og giver hverdagen et ekstra pift af kærlighed og god harmoni. Det er altid en god ide at organisere sine ting, så de er lette at tilgå, finde og derudover ligger på en pæn måde. Det er en perfekt ide skabe et system for sine ting, så man ved, hvor de lægger. Organisering giver et overblik over tingene, og dermed formindsker stressfulde stunder. HAY kasser giver den bedste form for overblik og organisering af tingene på puslepladsen, som i den grad vil skabe gode stunder, uden stressfulde øjeblikke.