Dette indhold er sponsoreret 

Træmøbler kan være en smuk måde at tage naturlige farver ind i hjemmet. Der findes tusinde forskellige modeller og mange forskellige sorter, men uanset hvilken type eller model, så bringer det farve og liv til hjemmet med smukt designede træmøbler. Disse skal dog vedligeholdes for at kunne bevare det flotte design, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du vedligeholder din træmøbler. Mangler du derimod inspiration til dit nye træmøbel, så kan du se flotte skænke hos Roomformore.dk her, hvorpå du kan dekorere med smukke elementer fra både Nordal, H Skjalm P, Ferm Living, Minida og Woud. 

Afrensning af dine møbler

VIl du gerne beholde det smukke udseende på dine træmøbler, så er det vigtigt, at du engang imellem vælger at afrense dem for skidt og snavs. Når du gør dette, så gør du overfladen på træet smukt igen, og dette gør, at du kan sørge for, at dine træmøbler får den længste levetid muligt. Når du renser dine træmøbler, så er det vigtigt, at du tænker over, hvilken type af afrensningsvæske, som du bruger. Dette kan nemlig gøre hele udslaget for dit resultat.

Giv dine træmøbler olie

Når du skal vedligeholde dine træmøbler, så er det vigtigt, at du giver dem olie, efter du har renset dem, Når du giver dine træmøbler olie, så er det for at mætte træet og give det fugt, som forhindrer, at træet suger andet fedt og snavs til sig. Dette gør, at skulle du spilde noget på dine træmøbler, så er træet så mættet med olie, at det ikke har behov for at suge den anden væske til sig. Det er en god ide, at du giver dine træmøbler olie cirka en gang hvert eller hvert andet år. På denne måde er du altid godt dækket ind. 

Opbevar dine træmøbler tørt og godt

Vil du gerne kunne beholde dine træmøbler længe, så er det vigtigt, at du renser dem, giver dem olie og bevarer dem et sted, hvor der er tørt og godt. Det er altså ikke en god ide at benytte træmøbler, hvor de eventuelt kunne blive udsat for fugt. Dette gælder også dine træelementer fra MENU, Fritz Hansen, Kähler og Kay Bojesen